close
تبلیغات در اینترنت
زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است

گیــــلان تــایــپ

زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است     یکی از عوامل خطر ابتلا به حمله های قلبی استفاده از رژیم های غذایی حاوی کلسترول بالاست. بر همین اساس، توصیه متخصصان تغذیه به بیماران در معرض خطر بیماری های قلبی ، مصرف کمتر از 200 میلی گرم کلسترول در روز است و یکی از منابع سرشار از کلسترول…

زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است

زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است

 

 

یکی از عوامل خطر ابتلا به حمله های قلبی استفاده از رژیم های غذایی حاوی کلسترول بالاست. بر همین اساس، توصیه متخصصان تغذیه به بیماران در معرض خطر بیماری های قلبی ، مصرف کمتر از 200 میلی گرم کلسترول در روز است و یکی از منابع سرشار از کلسترول زرده تخم مرغ است که بسته به سایز آن می تواند 215 تا 275 میلی گرم کلسترول داشته باشد. در این صورت با مصرف تنها یک زرده تخم مرغ در روز میزان کلسترول مصرفی بیش از میزان توصیه شده خواهد بود. نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که وقتی صحبت از بیماری تصلب شرائین و سفتی عروق به میان کشیده می‌شود، زرده تخم ‌مرغ می‌تواند به اندازه سیگار مضر و خطرناک باشد.


در این مطالعه محققان، پلاک خون بیش از 1200 بیمار را از طریق فرا صوت اندازه گیری کردند و در مرحله بعدی از طریق تکمیل پرسشنامه دریافت مکرر تخم ‌مرغ، مصرف سیگار و دیگر فاکتور های سبک زندگی و کلینیکی را مورد بررسی قرار دادند. در انتها مشخص شد سیگار و مصرف مکرر زرده تخم مرغ سرعت تشکیل پلاک در رگ های خونی را افزایش می دهد و مصرف زرده تخم مرغ سرعت رسوب پلاک های خونی را نسبت به مصرف سیگار 2 - 3 برابر بیشتر می کند. این بررسی نشان داد افرادی که 3 مرتبه یا بیشتر در هفته تخم مرغ مصرف می کنند نسبت به افرادی که 2 بار یا کمتر تخم مرغ استفاده می کنند پلاک های خونی بسیار بیشتری در رگ های خونی خود دارند. محققان اعلام کردند تاثیر زرده تخم مرغ در تشکیل پلاک های خونی مستقل از سن، سطح کلسترول، فشار خون، کشیدن سیگار، وزن و دیابت می باشد.

 جالب است بدانید که سفیده تخم مرغ بیشتر از آب تشکیل یافته است. تقریباً هفت هشتم سفیده تخم مرغ را آب و یک هشتم باقیمانده را پروتئین تشکیل می دهد و معمولاً بدون کلسترول و چربی میباشد.


نکته عملی: یکی از عوامل خطر ابتلا به حمله های قلبی استفاده از رژیم غذایی حاوی کلسترول بالاست. با توجه به محتوای بالای کلسترول موجود در زرده تخم مرغ، مصرف 3 بار و یا بیشتر تخم مرغ در هفته باعث افزایش تشکیل پلاک‌های کاروتید در عروق می‌شود و خطر سکته مغزی و قلبی را تشدید می‌کند. بنابراین محدودیت مصرف آن به یک یا دو بار در هفته برای افراد در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی توصیه می شود.

مطلب در موضوعات

پشتیبانی آنلاین

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی